Seuran toiminta

Seuran toimintaa johtaa ja pyörittää johtokunta. Järjestelytoimikunta vastaa monista käytännön järjestelyistä. Johtokunnan valitsee seuran vuosikokous.

Toimintamuodoista saa käsityksen toimintasuunnitelmasta ja -kertomuksista. Ota esiin "Seuran toiminta! -kohdan alavalikko, josta pääset klikkaamalla toimintakertomukseen ja voimassa olevaan toimintasuunnitelmaan. 

Näkyvää toimintaa ovat esimerkiksi erilaiset seuran järjestämät tilaisuudet ja tapahtumat. Olet lämpimästi tervetullut niihin "kaik perheineis ja ystävinneis", vaikka et seuran jäsen olisikaan! Ne on tarkoitettu kaikille kurkijokisille ja Kurkijoesta kiinnostuneille. Kuluvan vuoden tapahtumia ja tapahtumia aiemmilta vuosilta voit katsella klikkaamalla ao. linkkejä päävalikosta. 

Merkittävä osa seuran toimintaa on yhteistyö Karjalan tasavallan, Lahdenpohjan piirin, nyky-Kurkijoen hallinnon ja muiden toimijoiden kanssa. 

JÄSENYYS on sinun mahdollisuutesi tukea Kurkijoki-työtä omalla panoksellasi - meitä jäseniä on viittä vaille lähes 200. Ja jos sinulla suinkin on mahdollisuutta ja kiinnostusta, olet tervetullut toimimaan seurassa myös aktiivisesti! Työtä riittää - kaikkia tarvitaan! Mitä enemmään aktiivisia toimijoita, sitä enemmän seuralla on toimintaa ja tapahtumia.