Jäsenasiat

Kurkijoki-Seurassa on (talvella 2019) yli 180 jäsentä. Nykyjäsenistä puolet on liittynyt seuraan viiden (5) viime vuoden aikana - seura on vireä aktiivisten kurkiijokelaisten yhteisö!

Elähdyttääkö kurkijokelaisuus mieltäsi? Kannattaisiko liittyä Kurkijoki-Seuran jäseneksi? Liittymällä jäseneksi tuet kurkijokelaisuutta ja sen säilyttämiseen tähtäävää toimintaa.  

Tervetuloa myös mukaan seuran aktiiviseen toimintaan, jos sinulla suinkin on siihen aikaa ja mahdollisuuksia (esim. tapahtumien järjestämispuuhiin). Sillä tuotat iloa itsellesi ja muille - ja olet todella tervetullut! Ota yhteyttä!  

Liity jäseneksi ilmoittamalla siitä lomakkeella, joka aukeaa TÄSTÄ.   

Seuran vuosijäsenmaksu vuodelta 2019 on 15 euroa. 

Jäsenmaksun yhteydessä peritään Karjalan Liiton jäsenmaksu (20 e), joka tilitetään edelleen Karjalan Liitolle. Jos sen on maksanut jo jonkun toisen yhdistyksen kautta, sitä ei enää Kurkijoki-Seuran jäsenyyden yhteydessä peritä. Siksi kysymme ilmoittautumislomakkeessa, oletko sen jo maksanut muuta kautta. 

Kun klikkaat lomakkeen täytettyäsi "lähetä", ilmoitus tulee seuran tietoon. 

Seuran jäsenasioita hoitaa johtokunnan jäsenistä Antti Laukkanen. Hänelle voit ilmoittaa liittymisestäsi myös muulla tavoin. Antin sähköposti on antti.t.laukkanen@gmail.com, puhelinnumero 040 076 9808.                                                                                            

karjala_kortti_2011_web_pieni.jpg

Karjalan Liitto ajaa kaikkien karjalaisten etua. Jäsenyys hyödyttää meitä kaikkia karjalaisia. Liitto ylläpitää Karjalataloa Helsingissä. Liiton jäsenyyteen liittyy jäsenetuja


Jäsenenä saat Karjalan Kunnaat -jäsenlehden 4 kertaa vuodessa, alennuksia Karjalaisten kesäjuhlien lipuista, matkoista ja liiton tuotteista. Maksua ei peritä alle 18 vuotiailta. Karjalan Liitosta ja jäseneduista saat tietoja klikkaamalla TÄSTÄ