Jäsenasiat

Kurkijokelaisuus elähdyttää mieltäsi? Kannattaisiko liittyä Kurkijoki-Seuran jäseneksi? Liittymällä jäseneksi tuet kurkijokelaisuutta ja sen säilyttämiseen tähtäävää toimintaa.  

Tervetuloa myös mukaan seuran aktiiviseen toimintaan, jos sinulla suinkin on siihen aikaa ja mahdollisuuksia (esim. tapahtumien järjestämispuuhiin). Sillä tuotat iloa itsellesi ja muille - ja olet todella tervetullut! Ota yhteyttä!  

Liity jäseneksi ilmoittamalla siitä lomakkeella, joka aukeaa TÄSTÄ.   

Seuran vuosijäsenmaksu on 15 euroa. 

Jäsenmaksun yhteydessä peritään Karjalan Liiton jäsenmaksu (15 e), joka tilitetään edelleen Karjalan Liitolle. Jos sen on maksanut jo jonkun yhdistyksen kautta, sitä ei enää Kurkijoki-Seuran jäsenyyden yhteydessä peritä. Siksi kysymme ilmoittautumislomakkeessa, oletko sen jo maksanut muuta kautta. 

Seuran jäsenasioita hoitaa Kari Raitio. Hänelle voit ilmoittaa liittymisestäsi myös muulla tavoin. Sähköposti kari.raitioATpp.inet.fi, Lehtotie 3 01730 Vantaa, puh.  050-3289308.                                                                                            

karjala_kortti_2011_web_pieni.jpg

Karjalan Liitto ajaa kaikkien karjalaisten etua. Jäsenyys hyödyttää meitä kaikkia karjalaisia. Liitto ylläpitää Karjalataloa Helsingissä. Liiton jäsenyyteen liittyy jäsenetuja


Jäsenenä saat Karjalan Kunnaat -jäsenlehden 4 kertaa vuodessa, alennuksia Karjalaisten kesäjuhlien lipuista, matkoista ja liiton tuotteista. Maksua ei peritä alle 18 vuotiailta. Karjalan Liitosta ja jäseneduista saat tietoja klikkaamalla TÄSTÄ


Seuraavassa Kurkijoki-Seuran sääntöjen jäsenyyttä koskevat kohdat: 

"Yhdistyksen jäseneksi pääsee jokainen 15 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jonka yhdistyksen johtokunta hyväksyy. Jäsenet ovat varsinaisia, kannattavia tai ainaisjäseniä. Varsinaisten, kannattavien ja ainaisjäsenten jäsenmaksun suuruuden määrää vuosikokous.

Yhdistys voi kutsua kunniajäseneksi henkilön, joka huomattavalla tavalla on tukenut sen toimintaa ja toiminut yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamiseksi.

Johtokunta voi erottaa jäsenen, joka varoituksesta huolimatta rikkoo sääntöjä, toiminnallaan tai käytöksellään haittaa yhdistyksen toimintaa tai muistutuksesta huolimatta jättää jäsenmaksunsa suorittamatta." 

Jäsenrekisterin päivitys

Seura pyrkii parantamaan viestintäänsä jäsenistön suuntaan. Siksi on myös tärkeää ilmoittaa mahdollisista muutoksista tiedoissasi, jotta informaatiomme tavoittaa sinut.