Jäsenasiat

Kurkijoki-Seurassa on viittä vaille 200 jäsentä. Nykyjäsenistä puolet on liittynyt seuraan viimeisten 6 vuoden aikana - seura on vireä aktiivisten kurkiijokelaisten yhteisö!

Elähdyttääkö kurkijokelaisuus mieltäsi? Kannattaisiko liittyä Kurkijoki-Seuran jäseneksi? Liittymällä jäseneksi tuet kurkijokelaisuutta ja sen säilyttämiseen tähtäävää toimintaa.  

Kurkijoki-Seuran jäsenmaksu vuodelta 2022 on 18 euroa. Olemme Karjalan Liiton jäsenyhdistys. Jäsenmaksun laskutuksen yhteydessä peritään myös Karjalan Liiton jäsenmaksu (20 e/vuosi). Liittymisesi jälkeen sinulle tulee siis lasku, jonka suuruus on 38 euroa - kaikki kurkijokelaisuuden ja karjalaisuuden hyväksi.

Kurkijoki-Seuran jäseneksi voi liittyä lapsesta pitäen! Jäsenmaksua ei peritä alle 18 vuotiailta! 


Liity jäseneksi ilmoittamalla siitä lomakkeella, joka aukeaa TÄSTÄ.   

Kun klikkaat lomakkeen täytettyäsi "lähetä", ilmoitus tulee seuran tietoon. 

Seuran jäsenasioita hoitaa johtokunnan jäsenistä Antti Laukkanen. Hänelle voit ilmoittaa liittymisestäsi myös muulla tavoin tai kysyä jäsenyydestä lisäietoja. Antin sähköposti on antti.t.laukkanen@gmail.com, puhelinnumero 040 076 9808.                                                                                            

karjala_kortti_2011_web_pieni.jpg

Karjalan Liitto ajaa kaikkien karjalaisten etua. Jäsenyys hyödyttää meitä kaikkia karjalaisia. Liitto ylläpitää Karjalataloa Helsingissä. Liiton jäsenyyteen liittyy jäsenetuja


Jäsenenä saat Karjalan Kunnaat -jäsenlehden 4 kertaa vuodessa, alennuksia Karjalaisten kesäjuhlien lipuista, matkoista ja liiton tuotteista. Maksua ei peritä alle 18 vuotiailta. Karjalan Liitosta ja jäseneduista saat tietoja klikkaamalla TÄSTÄ